'Kennis is macht, gedeelde kennis is kracht'

Over Marko Valbracht

Gedurende mijn leven raak ik steeds meer overtuigd dat het creëren van waarde begint door mensen te verbinden. Met zichzelf, met elkaar, met de organisatiekoers, de maatschappij en misschien nog wel iets allesomvattends. Denken en handelen in termen van waarden door het verbinden van mensen geldt dan ook als organiserend principe in mijn werkwijze. We realiseren ons dat het ook nooit af is. Verbinden en waarden creëren betekent een continue proces van ervaren, bewust worden, experimenteren en leren.

 

 

Over Alignment Consult

Belangrijke kernwaarden zijn het creëren van verbinding, het bieden van kwaliteit, integer handelen en duurzaamheid. Bij het ontwikkelen van ons logo zijn dit de uitgangspunten geweest voor het ontwerp. Het resultaat: een integratie van onze letters in een 8. Dit komt overeen met het lemniscaat dat staat voor eeuwigheid; een voortdurend proces van ervaren, leren, experimenteren en bijstellen. Bovendien staat de 8 in de Chinese numerologie voor geluk, rijkdom en welvaart. Tot slot hebben we duurzaamheid, één van onze pijlers, een plek gegeven door te werken met de kleur groen.

 

 

Samenwerking

‘kennis is macht, gedeelde kennis is kracht’

 

Als Alignment Consult geloven wij dat succes vooral geboekt kan worden door samen te werken. Wij zijn van het principe ‘kennis is macht en gedeelde kennis is kracht’. Op alle organisatiegebieden werken wij dan ook duurzaam samen met verschillende partijen. Op die manier wordt de complete breedte van een organisatie bediend en zorgen wij tevens voor continuïteit in geval van verlof.

 

 

---------------------------------

 

> CONTACT

Marko Valbracht

tel: 06-19979950

Leliehof 14

4841 ML Prinsenbeek

info@alignmentconsult.nl

Copyright © All Rights Reserved